Sait juuri 5000 euroa palveluiden kehittämiseen!

Hyviä uutisia!

Nyt voit hakea Tekesiltä
5000 € arvoisen innovaatiosetelin.

Onko yritykselläsi idea jota haluaisit kehittää mutta ei ole ollut aikaa eikä rahaa?

Haluatko selvittää, kuinka käyttäjät kokevat nykyisen
digitaalisen palvelusi, nettisivusi tai applikaation?

Etkö ole varma koskeeko tämä sinua mutta haluaisit kysäistä?


Simpler on valittu Tekesin innovaatiosetelin palveluntarjoajaksi. Voit nyt tilata setelin avulla minulta palvelumuotoilua, käyttäjätestauksia ja muuta suunnittelua siten, että Tekes maksaa kulut 5000 euroon asti!

Laskun maksaa siis Tekes suoraan, eikä sinun yrityksesi tarvitse maksaa mitään missään vaiheessa. Autan sinua luonnollisesti setelin hakemisessa.

Mikä ihmeen innovaatioseteli?

Innovaatioseteli on tarkoitettu vakiintunutta liiketoimintaa harjoittaville pk-yrityksille, jotka haluavat käynnistää innovaatiotoiminnan.

Innovaatiosetelillä voit ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseesi. Voit käyttää sen innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalvelujen hankintaan.

Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan, tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista.

Lue lisää innovaatiosetelistä Tekesin sivuilta: http://www.tekes.fi/rahoitus/pk-yritys/innovaatioseteli/

Kiinnostuitko? Kysy lisää: lasse.arola@simpler.fi

Esimerkkejä palveluistani

  • Käyttöliittymäsuunnittelu, rakennesuunnittelu
  • Prototyypin rakennus. Teen toimivan prototyypin suunnitelmistasi, sekä mobiiliin että tietokoneelle
  • Asiantuntija-arvio sivustostasi tai palvelustasi. Minulla on satojen käyttäjätestausten ”hiljaista tietoa” ja osaan ennakoida, miten käyttäjät saattavat käyttää sivustoasi, ja mitä mahdollisia ongelmia he saattavat havaita
  • Käyttäjätestaus: Käyttäjätestauksissa selviää, kuinka käyttäjät todellisuudessa toimivat. Suunnittelen ja toteutan testit siten, että voit katsoa videolta kuinka todelliset käyttäjät käyttävät palveluasi, ja kuinka he sen kokevat
  • Käyttäjälähtöisen suunnittelun workshop: haluatko ottaa loppukäyttäjät paremmin huomioon omassa liiketoiminnassasi, mutta et tiedä kuinka aloittaa? Workshopissa opit käyttäjälähtöisen suunnittelun perusteet ja enemmän
  • Paljon muita käytettävyyteen ja käyttäjälähtöisyyteen liittyviä palveluita
  • Käyttäjätutkimus: selvitetään, mitä palvelun kohdekäyttäjät toivovat palvelultasi: miten he toimivat, miksi he valitsevat kilpailijan palvelun? Löytävätkö he edes sinun palveluasi?

Kaikki ylläolevat palvelut voit siis saada käyttöösi maksamatta mitään. Ota yhteys heti: lasse.arola@simpler.fi

lasse-ds-rounded-300-shaded

Tietoa minusta

Olen 36-vuotias käyttöliittymäsuunnittelija. Tai käyttökokemussuunnittelija. Tai palvelumuotoilija. Alallani on monia titteleitä ja nimiä ja minä olen tehnyt niiden kaikkien mukaisia töitä. Olen viimeiset kuusi vuotta elättänyt itseni oman yritykseni kautta.

Olen toiminut sekä toteuttajana ja suunnittelijana mutta suurin intohimoni on aina ollut käyttäjälähtöisten palveluiden luominen. Nykyisin työpäiväni koostuu moninaisista asioista joista merkittävimmät ovat joko käyttöliittymien, rakenteiden ja kokonaisuuksien suunnittelu, tai sitten käyttäjätutkimus ja -testaus.

Teen töitä joko toimistoltani Helsingin keskustasta, kotini läheltä Sipoosta tai joskus myös asiakkaan tiloissa – aina projektin luonteesta riippuen. Projektini pituudet ja luonteet vaihtelevat, mutta tyypilliset projektit ovat noin viikosta (käyttäjätestaukset) puoleen vuoteen (sivuston tms. suunnittelu tai jopa toteutus). Haluan ylläpitää teknistä taitoani joten myös toteutan sivustoja asiakkaille kevyistä sivustoista aina verkkokauppoihin asti.

Esimerkkejä asiakkaistani

logoja